Bröllop

Bröllisskylteriet

Jag gissar att den här lördagen är lite av en partydag för er. Antingen är ni på Flow, Wow eller så är ni på något härligt augustibröllop och myser. Känns om hela min instafeed är som en stor fest. Ser i alla fall himla roligt ut för alla. Sjukt nog lider jag av noll fomo. Har det bra var jag är. Jag hänger i Ingå med familjen. Pysslar med olika småsaker som behövs pysslas med. Idag var jag bland annat i Karis och shoppade ljusslingor och annat roligt samtidigt fick mamma ett ryck och köpte 14 koppar från Iittala. Good for her.

Efter det satt jag på gräsmattan och ritade skyltar i någon timme som jag avslutade med att borra hål i. Kände mig lite som Äntligen hemma-Karin där jag myste på. Nu matlagning och därefter middag. Hej världens lugnaste lördag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *