Random

Liveriet

Vi bor som sagt i Ingå nu under tre veckor. Kanske ett av de bättre beslut vi gjort. Att börja och morgonen med morgondopp och komma hem lite småsvettig för att hoppa i havet igen och därefter äta middag och ta något glas vin med mina föräldrar är ganska drömmigt. Vår lägenhet i stan känns ändå som bastu, så att inte behöva hota folk i butiker för att få fram en fläkt ur ett lager känns helt ok.

I eftermiddag har vi dock jobbfest med mitt jobb så Niki får hänga kvar lite i stan för att vänta på mig. I vanliga fall skulle man nog hitta mig på Kalle efter en sådan tillställning men just nu är jag inget bra party animal. Är för det första inte alls lika bra på att tolerera alkohol (billigare så i alla fall hehe) och sedan blir jag trött vid elvatiden av mig själv. Stora tecken på tidig ålderdom. Nånej. skämt åsido. Men livet har väl lite olika perioder. Right.

En morgon innan vi åker till jobberiet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *