Bröllop

24 dagar kvar till brölliseriet

 

Tjugofyra hela dagar kvar till att en av oss byter efternamn. Gissa vem?

Vi har fixat en hel del av allt man behöver fixa men har förvånansvärt mycket kvar. Känns om om listan växer för varje vecka, fast den logiskt sett borde krympa. Även om vi har ett minibröllop blir det förvånansvärt mycket att göra. På min agenda den här veckan finns i alla fall mest roligheter som frisyrer och buketter och annat ytligt. Behöver även fundera lite över menyer, placeringskort och vem som ska bo var. Men än så länge är det här bara himla roligt. Tror det är fördelen med att ha det smått, allting blir mindre och mys.

Jag frågade just Niki vad vi ska ha för hashtag varefter han menade att vi inte ska ha en för att det är ”lame”. Vet inte om killen fattat vem det är han ska gifta sig med. Klart att vi ska ha en hashtag. Såklart. #Linaärbäst2018. Hehe

Här är första delen av vår inbjudan (minus adressen). Samtliga 28 gäster svarade ”ja”. 100% success rate. Blir kul det här hörrni. 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *