Landet

Fageröholmeriet

Idag tog vi båten ut till Fageröhomarna, en liten ö-grupp jag besökt varje sommar sen jag var liten här i Ingå skärgård. Tio minuter med båt från oss sen är man framme i detta lilla paradis. Vi har Barbara här från USA som hälsar på och som har ett intresse i geologi och då är det extra spännande med finska fina klipphällar. Jag kanske borde varna er för bildbomben här nedanför men tänker att ni borde vara vana vid min kvantitet av bilder vid det här laget. En hel del av bilderna är tagna med min systers nya Sony A7III som är helt magisk. Lite sugen blir man ju på att uppdatera sig på kamerafronten. Men tänker att det är något som nog får vänta några år. Jag klarar mig egentligen himla bra med min Nikon D7100 så det går ingen större nöd på mig. Men nörd-drömma får man alltid, det är till och med gratis.

Jag som besökte frissan imorse. Den där noggranna föningen frisören gjorde på mitt hår var nog lite som att kasta pärlor för svin. Det har varit mer eller mindre alger i vattnet de senaste dagarna. Idag var det ganska klart. Här tvingade jag med Milla ut till stenen i viken. Hon var inte imponerad och ville bara simma tillbaka hela tiden. Efter badet fikade vi. Jag pappa och vår vän Barbara från Kalifornien. Johanna, Fluffe och jagHär valde Milla en lite för stor ”pinne”. Men snäll som jag är accepterade jag åndå hennes val och kastade i den i havet. A for ambition. Tänk att den här fluffiga tönten har hängt med mig i nio år snart. Fint ju!

Storasystern som åker vidare till UK på konferens på lördag.  De andra två verkar frysa. Jag fortsatte shorts och t-shirt-livet. Sen packade vi ihop oss och körde hem. Till vårt lilla hus vid havet.

Avslutade kvällen med tacos fast det inte var fredag. Bus.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.