Landet

Kvällsdopperiet

Avslutade dagen med ett dopp. Så himla fint att simma ut i en vindstilla vik.

Man ångrar aldrig ett dopp. Tänk på det ni, ni som är badkrukor. Egentligen borde man simma längd fram och tillbaka mellan bojarna. Låtsas att man simmar om äldre damer i Georgsgatans simhall och snabba upp farten lite. Men kvällsdopp är kanske mer terapi än träning om jag tänker efter.  Efteråt, när man kryper ner med lite fuktigt hår i sina krispiga lakan med fönstret med myggnätet på glänt så njuter man. Samtidigt som man återfår värmen söker sig doften av kaprifolen på nattduksbordet sig in i näsborrarna. När man vaknar nästa morgon har man en väldigt rolig frisyr. Men det kan man leva med.
Det löser sig med morgondoppet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *