Helsingfors

Boatliferiet

Hejsan hejsan! Ursäkta den lilla frånvaron. Har spenderat helgen i Ingå med att göra absolut ingenting. Men häromdagen (rättare sagt i torsdags) när jag bestämde mig för att besöka Helsingfors för ett dygn åkte vi ut med familjen Meyers Riva (båt) på tur. Åkte runt utanför stan, drack öl och njöt av det fina vädret. Stannade till en sväng på Rönnskär och lät hunden Ebba simma lite. Helsingfors är så fint på sommaren, både från land och från havet.

Det enda som lite suger nu i och med värmen är alla alger som bestämt sig för att blomma ut. Aldrig varit med om att vi haft så mycket alger i Ingå någonsin tidigare. Oftast kan vi få några få stråk, men sådan gegga som vi har nu har jag aldrig sett. Lite surt eftersom det enda man vill göra i den här värmen är att simma. Men man kan ju inte alltid få allt.

  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *