Landet

Bibliotekeriet

Började förmiddagen med att besöka Ingås bibliotek. Jag älskade det förra biblioteket, ett gammalt trähus som låg precis bredvid ån. Numera är biblioteksverksamheten flyttad till en del av kommunhuset och det gamla trähuset en loppis och ett café. Det nya biblioteket är såklart fint men inte alls lika mysigt som det förra, och den som tyckte att det var snyggt med blå plastmatta i ett nyrenoverat bibliotek (pratar alltså bara några år) måste vara helt galen. Högst oklart hur de tänkte där? Tänkte de alls? Jag lånade i alla fall första gången på många år lite böcker. Eftersom jag är ledig hela nästa vecka är läsa böcker och mysa här i Ingå det enda på min agenda. Sköönt.

Ja, vad säger ni? Bu eller bä?

Idag var klädd i Levi´s från topp till tå. Utom skorna, hatten och underkläderna då. Milla hade samma outfit som vanligt. Alltid lika orange. Hon måste tro stenhårt på den looken.

Älskar när allt är så grönt och fint.

 Kvällens middag blev lite random grillade grejer med nypotatis och öl till. Klassisk skärgårdsmat när man inte orkar krångla till det. Pappa är dessutom lite småkrasslig för tillfället, så enkelt blev perfekt. Här stängde jag inne Milla lite när jag skulle grilla. Hon blir liiite väl intresserad av kvällens middag. Tydligen är de där torra pripplorna hon äter inte lika roliga som det vi äter.  Hej pappa!Började läsa biblioteksbok 1. Bara vanligt vatten av Kajsa Ingemarsson. Lånade två böcker av henne eftersom jag gillade hennes ”Små citroner gula” som jag läste för några år sedan. Än så länge är jag fast. Älskar semesterlitteratur som fångar en på sida ett.

 Efter middagen satt jag här och läste i mjukisbyxor. Milla var också med. Såklart.  Har även plockat Jasmin och Kaprifol till mitt nattduksbord. Nu doftar mitt sovrum som en dröm.

Ha en fin kväll finingar!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *