Helsingfors

YESYESYESeriet

För att fira tjejernas sista dag tog vi en AW på Yesyesyes med drinks. För tio år sedan var inte drinkkulturen i närheten av vad den är i idag i den här stan. Numera får man alltid en välblandad, god och unik upplevelse när man beställer en kreation med underligt namn på någon av stadens bättre barer (menar alltså inte Pub Sirdie på min gata Tredje Linjen). Men att, även om vi sa hejdå som kollegor idag så sa vi inte hejdå som vänner. Vi tänker fortsätta med ”Halv åtta hos mig” och brunch-formatet ”halv tolv hos mig”. Bara för att man inte jobbar ihop mera betyder det inte att man inte kan ses för det. Friends <3

De andra fortsatte sen kvällen vidare till Kalle (älskar Kalle) medan jag plockade upp Milla och åkte ut till Ingå. Här är jag nu. Dricker öl med min pappa och tjatar på Milla att chilla lite. Milla vill bara bära runt på sitt ben och gnälla. Klassiker.

När alla ska ta bild på skålandet!

Mickan och Linnsen

Linnsen och jag har jobbat ihop i tre år nu. I höst ska hon på utbyte och jag kommer att sakna henne.

Här har ni Sandis och Berta (som jag kallar Queen B). Fina!


Nu ska jag krypa ner i sängen med Svenska Yles podcast-serie Klassfesten. Älskar den.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *