Jobb

Tråk och farewelleriet

Det händer inte så mycket spännande här. Jag tror på riktigt att det här har varit en av de långsammaste veckorna någonsin och då är det bara torsdag. Allting har varit så händelselöst och trögt, som om jag bara väntar på att något stort ska hända (okej, Sverige och fotbollen är himla kul). Men, ingenting annat händer. Kontoret är så lugnt att man kan höra om någon tappar en knappnål på golvet. Kontor är inte gjorda för att hängas i på sommaren. Löste i alla fall tystnadsproblemet just med att ösa ut lite klassisk Anastacia från kökets högtalare. Hoppas någon blev glad av det.

Idag slutar även två av mina kollegor från det Svenska teamet. Bland annat Fanny som jag själv anställt en gång i tiden. Himla sorgligt men såklart roligt för dem med nya utmaningar. Vi ska fira dessa damer med att gå på AW och dricka drinks. De andra pinglorna ska sedan vidare ut till Kalle medan jag ska hämta min hund och bil för att köra ut till Ingå där pappa väntar. Är ledig hela nästa vecka så tänker stanna kvar där och mysa. Så ja, lite ledigt ändå.

Ursäkta världens tråkigaste bloggvecka.

Sonibolls sista dag och hon hade nytt så fint hår!Brukar dela den här soptunnan/fotstödet med Soniboll. Vem ska tåflörta med mig nu?
Titta här på Fanny! Eller hur kommer ni också att sakna detta leende?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *