Random

Kompisdejteriet

Ni vet den när man tror att en låt är på finska och så visar det sig att det är Enrique Iglesias som sjunger på spanska. Ja, då vet man att man har koll. Annars då? Igår var jag på kvällshäng med Jonski på Löyly och idag var jag på lunch på Cargo med Sabina. Två kompisdejter där vi bara uppdaterade varandra om allt som hänt. En hel del det. Tänk att vi ändå inte setts sedan maj. Tiden går så fort när man har roligt. Ikväll är tanken att jag ska ta tag i vårt hem. Varken jag eller Niki har haft energi de senaste dagarna åt att städa kalaset så tänker att det ändå borde vara ett relativt vettigt kvällsprogram.

Tänkte även passa på att tipsa om annan True Crime-serie nämligen Up and vanished som finns där poddar finns. Gillar du klassikern Serial och Dirty John som jag tipsade om förra veckan är det här någonting för dig. Samma stuk på det hela.

Stal den här bilden från Jonskis blogg.

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *