Korpo,  Landet

Korpoeriet

Var hela helgen ute på Nikis familjs holme vid Korpoström. Vi lekte med alla barnen, grillade, simmade, läste böcker och umgicks. Så där som man gör på sommaren. Vi hade trott att vi skulle få riktigt dåligt väder men istället var det varmt och soligt mest hela tiden. Tror faktiskt att jag blev lite brun och söt på köpet. Tyvärr tog jag förvånansvärt lite bilder under helgen. Tror inte det har hänt sedan 2012. Förlåt.

Jag har egentligen tjugofyra semesterdagar kvar som jag tyvärr inte får ta ut för tillfället. Hade läget varit annorlunda hade jag inte satt en tass på kontoret den här månaden utan stannat kvar på holmen eller varit i Ingå istället. Men att. Här är jag nu, i stan vid ett skrivbord när jag egentligen hade kunnat äta glass på en terass. Jobbar ni andra också i juli eller får ni semestra?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *