Jobb

Kontoreriet

Åkte metro till jobbet idag på grund av regnet. Blev förvånad över hur hälsosamma alla alkisar och knarkare såg ut vid Hagnäs torg. Det kanske den synen man får på den gruppen av människor efter att ha hängt en hel del i stadsdelen Tenderloin i San Fransisco som har en helt anan nivå av samma klienté. Tragiskt.

Kontoret är i alla fall lugnt. Väldigt lugnt. Kom hem här ifrån igår och gick via företagshälsovården. Hade nämligen råkat ut för något så roligt som en urinvägsinfektion. Yes. Så nu blir det antibiotika och tranbärsjuice några dagar framåt. Hade sett fram emot ett stort glas vin på holmen ikväll men får nog nöja mig med ett halvt (i en Blondinbellisk anda) och tranbärsjuice. Det bästa är i alla fall att antibiotikan hjälper snabbt. Tack för det.

Ikväll åker vi i alla fall till Korpo med hela Nikis familj. Kan inte komma ihåg när vi alla var där samtidigt senast. Blir mys.

Stal Nikis t-shirt som dagens outfit.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *