Landet

Lugneriet

Jag trodde att min pappa skulle komma hit idag. Satt glatt och väntade på honom vid elvatiden (färjan landar 09:55 och det tar en timme hit från stan) men han dök aldrig upp. Det visade sig att han kommer hit först imorgon. Bra koll jag har på mina familjemedlemmar. Så istället för att umgås med min pappa lyssnade jag på en hel säsong av en amerikansk True Crime-podd (mycket podd nu) som heter Dirty John. Gillar du Serial och S-town är det här något du garanterat också gillar. Här får vi träffa en lite äldre framgångsrik kvinna som träffar vad hon tror är sin drömman. Något som visar sig vara långt ifrån sanningen. Välgjord och skrämmande podd med ett alltid lika aktuellt ämne, Män som hatar kvinnor.

Annars då? Köpte en sådan där miniflaska vitt vin på alko innan idag som jag drack tillsammans med min laxmedaljong. Blev så trött av det där glaset att jag fick hoppa i havet och simma igång mig själv och därefter dricka två koppar kaffe. Hade jag fått välja hade jag gått och lagt mig klockan halv sju. Men heeeeej kämpa kämpa. Nio har jag lovat mig själv att det är okej att sova. Lite till sen så. Imorgon ska jag köra in till stan för att jobba. Två dagar på kontoret och sen är det helg igen. Tror jag överlever det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *