Landet

Ingåeriet

Godmorgon. Jag vaknade som vanligt lite över fem och kunde inte somna om. Så istället för att ligga där och plåga mig själv gick jag upp, packade ihop mina saker och stoppade in Milla i bagageluckan och körde ut till Ingå. Känslan av att köra vår lilla bil med en motor som en symaskin efter två veckor i en kraftfull Jeep var nästan komisk. Som om jag körde en leksaksbil på en liten fjantig motorväg. Lite kul ju. Vår lilla bil dricker dock inte bensin på samma sätt som den röda besten jag umgåtts med i USA. Daijon dricker nästan ingenting alls och som smålänning älskar man ändå bensinsnåla bilar. Särskilt i det här landet där bensinen kostar lite mera.

Lagade en guacamole till frukost eftersom det var det enda jag var sugen på. Känner mig i alla fall mycket piggare idag. Det hjälpte verkligen att hoppa i havet och simma lite.

Lyssnade för övrigt på Bianca Ingrossos sommarprat i bilen hit och gillade det verkligen. Sorgligt och fint. Rekommenderar det varmt. Nu lyssnar jag på Radio Vega och Leif Jakobssons sommarprat. Lite annat än Biancas, men än så länge helt bra.

Slängde av mig kläderna och dök ner i havet. Lite annat än Santa Cruz. Milla blev så glad över att komma hit. Hennes favoritplats på jorden, precis som min. Det blommar så fint i backen. Min syster har byggt upp ett enormt trädgårdsland som just nu i hennes frånvaro ser lite ut som ett tredje världskrig. Som tur kommer hon hit snart och skapar fred där.  Jag är ju ingen frukostätare egentligen. Tycker oftast att det ät tungt att äta på morgonen. Just därför får man hitta på lite lösningar som får mig att tänka att det är något annat än just frukost. Det här skulle ju kunna gå för förrätt?

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.