Funderingar

Anna Bookeriet

Mina planer för idag var att tvätta våra fönster, åka till Ingå, betala räkningar och avsluta med en bastu. Vad har jag gjort idag då? Absolut ingenting. Jag har legat i en hög i soffan. Lyckats släpa ut Milla för kortare promenader och därefter har jag ramlat ner i soffan igen. Har småsovit under perioder, vaknat och varit ännu tröttare. Jag har inte lyckats genomföra ett piss på hela den här lediga dagen. Det känns sådär faktiskt. Jag är bara så trött och sliten att kroppen helt enkelt inte hänger med.

Det enda jag egentligen har gjort är att lyssna på en podcast där Nemo Hedén intervjuar Anna Book. Två timmar av mitt liv jag aldrig kommer att få tillbaka. Anna Book, herregud. Osympatiskare människa får man leta efter. I nästan två timmar håller hon något form av försvarstal där den här Nemo inte får en syl i vädret. Hon bara snackar på om sig själv och hur bra och känd hon är. Hur ödmjuk och stabil hon är. Istället för vad hon påstår framstår hon som helt galen och i slutändan gör hon det hela värre genom att skuldbelägga offret till hennes våldtäktsdömda son. Fy fan. Där har vi en kvinna med noll verklighetsuppfattning och extremt  skev självbild.

Nåväl. Bara för att göra mig själv lite gladare över denna deppiga dag ska jag avsluta det hela med en promenad med Magnus och Peppes podcast i öronen. Kommer kännas lite som att tvätta öronen rena efter dagens upplevelse. Hehe. Magnus och Peppes podcast – lite som ett dop för öronen. 

Peace.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *