Random

Den ofrivilliga morgonmänniskaneriet

Här sitter jag som en sliten och ofrivillig morgonperson. Vaknade halv sex efter fem timmars orolig sömn och kunde inte somna om. Inte Niki heller för den delen. Tycker nästan lite synd om honom där han ligger klarvaken i sängen tittandes på någon form av amerikansk talkshow och ska gå till jobbet om några timmar. Jag ska ändå bara vara hemma så det är lite mindre synd om mig. Milla däremot är mest förvånad. Förstår inte alls varför husse och matte helt plötsligt har blivit hurtiga morgonmänniskor. Tog ut henne på en tidig promenad och när vi kom hem gick hon och la sig igen. Ingen morgonhund det där.

Men att. Kaffet är svart och gott och solen skiner in genom våra (som jag ser nu) väldigt smutsiga fönster. Kanske det är det som är på min agenda idag? Tvätta fönster och städa i ordning här lite. Nja. Tänker att jag kanske borde ta picket och packet och köra ut till Ingå en sväng istället. Tror det här trötta ruffset ni ser på bilden skulle må bra av en bastu och dopp i havet. Det är ändå sommar.

Moi.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.