Random

10 random saker om mig

 1. Jag har åkt båt över atlanten. Eftersom min pappa jobbade som Sjökapten på ett fraktfartyg mellan Sverige och USA/Kanada under hela min uppväxt har jag såklart fått åka med på denna fem veckors rutt. Kul ju!
 2. I Gymnasiet gick jag Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning Samhällsvetenskap. Lite inception på det.
 3. Min farmor och farfar kommer båda ifrån Helsingfors. Farfar växte upp på Skatudden och farmor på Petersgatan. Fun fact. Min farfar har förresten jobbat som livvakt åt Mannerheim.
 4. Jag är inte döpt men är däremot konfirmerad. Hur går det ihop tänker ni? Ja, om man konfirmerar sig i en så kallad frikyrka behöver man inte döpa sig. Missionskyrkan blev det för min del. Jag har dock aldrig trott på gud.
 5. Är rädd för ormar.
 6. Jag har haft tre pojkvänner innan Niki varav en av dem bodde jag även ihop med i två år. Det var även honom jag skaffade Milla med. Milla är sedan vi gjorde slut min hund på heltid och sedan fyra år tillbaka även Nikis.  <3
 7. Jag har jobbat som städerska på en brandstation, orderplockare på Jotex, bartender och servitris på Harrys, nanny åt en familj, broschyrsorterare på ett bokförlag, jordgubbsförsäljare, cateringpersonal, teatervärdinna, TV-värdinna, artist-värdinna, PR-nisse på festivaler, producent, researcher och mycket mycket mer.
 8. Sommaren 2007 bodde jag i Montreal och jobbade på ett café. Bodde i ett kollektiv med massa fransmän och sopade våra heltäckningsmattor i brist på dammsugare.
 9. Jag är grundare och ägare av Facebook-gruppen Svenskar i Helsingfors.  En grupp för andra rikssvenskar i denna stad. Från början var vi endast fyra medlemmar i gruppen och idag är vi över 400. En period ordnade jag ganska mycket fester för gruppen något jag inte hunnit de senaste åren men borde ta tag i igen.
 10. Jag är bland annat reklamrösten för Fortum Horsepower i Sverige. Lite kul extraknäck ändå.
  Jag 2001 ute på atlanten. Kommer ihåg att vi klippte av benen på overallen för att den skulle passa det tolvåriga jaget.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *