Listor

Blogglisteriet

Nu är ni säkert uttrötta på mina resebilder och vill ha lite klassiskt blogginnehåll.  Tur för mig då att Jonski (som ni kallar Smulan) publicerade en blogglista tidigare idag som jag kunde sno. Så himla praktiskt. Tack finaste Jonski för den. Tycker för övrigt att ni andra bloggande gullungar ska göra samma sak.

1. Har du något smeknamn?

Well. Nej. Konstigt nog har jag inte så många smeknamn. Mina svenska vänner kallar mig för Mackan. Mina finska vänner kan ibland skoja till det med ”Lineriet” efter den här bloggen men det är högst ovanligt. Niki däremot kallar mig för allt möjligt. Oftast går jag under namnen vaimo, wifey, PK eller Krate. Väldigt interna namn.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Släpar alltid runt på en pincett. Älskar att plocka hårstrån.

3. Andra måsten?

Hatar ostädade toaletter. Städar den ofta och noga. Tvättar även lakanen två gånger i veckan. Det här med att människor kan sova i samma lakan i veckor är enligt mig helt krejsi. Usch.

4. Några lyxvanor?

Köper jag vin är det oftast lite dyrare än budget och väldigt gott. Intresset där är kanske lite väl pricey. Får väl hoppa över den vanan nu när jag ska 60% jobba hela sommaren.

5. När ingen ser, vad gör du då?

Är bara väldigt lat. Gör helst ingenting.

6. Vad stör du dig på hos andra?

Jonski skrev här ”oförmåga att planera och vara effektiv” och jag måste hålla med. Jag hatar när saker går långsamt. Måste räkna till tio varje gång. Andas in djupt. Dessutom blir jag precis som Jonski galen på när människor inte kan planera. Gör din research och var snabb.

7. Vad är din sämsta sida?

Kanske att jag kan bli lite vresig när människor är just långsamma och ineffektiva.

8. Vilken sida av sängen sover du på?

Alltid vänster sida. Märkte det nu när vi reste att oavsett var vi sov, sov jag på vänster och Niki på höger.

9. Vad gillar du för filmer?

Filmer med en bra story eller sådana som får mig att antingen tänka till eller skratta, Jag hatar ALLT med Adam Sandler.

10. Gråter du ofta?

Det händer lite då och då. Numera kan jag gråta över sorgliga klipp eller som senast igår då jag läste Petra Tungårdens pojkvän Marcus inlägg i hennes blogg om hur dom träffades. Är lite blödig nu för tiden.

11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Gå till tandläkaren. Fan. Sätter det nu på min todo-lista för imorgon.

12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Anastacia.

13. Vad önskar du dig mest just nu?

Lite klarhet. Känns som om saker just nu är lite upp och ner. Behöver hitta tillbaka till någon form av balans.

14. Vilken maträtt är din favorit?

Tacos. 
På fredag åker vi till Nikis lande. Can´t wait.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *