Random

Jetlageriet

Det var konstigt att komma hem igår. Orealistiskt. Som om vårt hem inte var vårt. Kanske det blir så efter tre veckor på resande fot. Milla blev i alla fall väldigt glad över att se oss och vi henne. Jag bestämde mig för att vara ledig tre dagar den här veckan och hänga med henne. Jobbar som sagt bara 60% under sommaren. Det märktes igår att Milla var sur på mig och Niki. Hon visar ganska tydligt när hon är besviken på oss. Hon kan bli det ibland om man lämnat henne en längre period (även om hon haft världens bästa Karoliina som sällskap). Idag tog jag en längre promenad med henne och kastade frisbee, var sen hemma hela dagen, tvättade lagade en bollo som fick koka ihop i över två timmar och nu börjar den lilla oreangea hunden slappna av lite igen. Som om hon fattar att vi ska stanna med henne. Skönt.

Nu är jag så trött. Efter 10 timmars tidsskillnad och tre nätter med väldigt lite sömn känns det verkligen i kroppen. Måste verkligen försöka hålla mig vaken lite till så att jag är piggare imorgon. Svårt det där med jetlag. Lyxproblem.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *