Random

Liscodiscoeriet

När man har varit på två dagars bröllop (där söndagen var nästan exakt lika vild som lördagen) och nu vaknar upp varje morgon med huvudet fullt av liscodisco. Då är man kanske inte helt på topp.

Men att. Om exakt en vecka sitter jag och Niki på ett flyg till New York. Bara den grejen får mig att skina upp lite. Just nu behöver jag verkligen semester. Jag känner mig så trött, oinspirerad och omotiverad. Vill inte tänka, vill inte vara kreativ, vill inte göra något alls. Men några dagar kvar tills det är semester. Innan dess ska jag till Stockholm med Linn på en samarbetspartners sommarfest. Så tror ändå att jag överlever de här dagarna även om allting jag tar på just nu blir till kaos.

Ikväll ska jag i alla fall till Bar Teos och fira att Jonski fyllt 30. Skoj skoj!

Hämtade hem Milla från  landet igår. Äppelträdet mår i alla fall bra.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *