Random

Ett inlägg om egentligen ingentingeriet

Ni vet den där känslan när ens internetbank bett en att byta lösenord i åtta år och man till slut går med på bytet och så går det inte att logga in igen. Ja, den känslan. När man tycker att man har varit duktig och fixat ett hard core nytt lösenord och när man en stund senare ska godkänna en betalning på flygbiljetter så går det inte. Tack för den.

Får ta nya tag imorgon om den saken. På tal om imorgon så flyger jag till Stockholm på morgonen och stannar en natt på Haymarket. Bra slut på jobblivet innan jag går på semester ändå.

Jobbade hemifrån idag och pocherade ägg bara för att jag hade alla ingredienser hemma. Blev bra.

Karoliina som ska bo hos oss och vakta Milla från och med nästa vecka hälsade på.


Plockade även de här på morgonens hundpromenad. Mina absoluta favoritblommor. Hade jag gift mig i juni hade min bukett endast bestått av de här.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *