Bröllop

#royalwedding 2.0

Jag skulle kunna skriva en bok om gårdagens bröllis, om hur V och Ms bröllop förmodligen var Finlands svar på #royalwedding. Hur vackert allt var, hur kul allt var, att alla tal var helt sjukt bra, att maten var fantastisk och att champagnen aldrig tog slut. Men jag är lite för bakis och lite för yr för att ge er en update på det i nuläget. Tänker att jag återkommer om den saken senare.

Min senaste grej är att jag vaknar av mig själv innan åtta varje morgon. Galet ändå eftersom jag alltid tidigare har kunnat sova till klockan tolv. Så här sitter jag nu vid köksbordet med en ansiktsmask som damage control och ska tillbaka på fest och då i Riddarhuset om några timmar. Känner mig sliten, tacksam och glad. Kanske en av de bättre mornarna, trots bakfyllan. Som sagt. Vill du se gårdagen så är det bara att kika på mina stories på Instagram.

Så här såg vi i alla fall ut igår.

  

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *