Landet

En bättre måndageriet

Kväll i Ingå och jag har gjort allt det där som får en att må bra. God mat i kvällssolen, över en timme i bastun och havet (i kombination) och nu ligger jag i soffan med en kopp te och tittar på HBO-serien The Arrangement. En serie som tydligen ska vara inspirerad av Tom Cruise och Katie Holmes förhållande. Kanske inte den bästa serien jag sett precis, men underhållande.

Har förresten lyssnat på podden Allt du behöver veta de senaste dagarna och lärt mig om alltifrån Antisemitism, personlighetsstörningar, hackers, demokrati, klass och rättsmedicin. Älskar poddar där man lär sig något.
Har ni tips på fler poddar där man blir lite mer allmänbildad så sätt en kommentar vettja.  Nu ska jag leta reda på den där enorma myggan som flyger runt här inne och som planerar att plåga mig inatt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *