Helg

Min helgeriet

Min helg var ganska fartfylld och det känns verkligen efter att man till stora delar spenderat vårens alla helger på landet. Med tanke på att alla helger framöver i princip består av landehäng var det kul med två riktiga stadshelger i rad. Lördagen började i alla fall med brunch hemma hos Fanny med Mickan, Linn och mopsen Valora i Ulrikasborg. Fanny är en sann mästare på brunch och att få kolla in hur hon pocherar fyra perfekta ägg på raken satte ändå ribban högt för framtida bruncher.

Niki åkte förresten till Grekland på jobbresa om ni funderar vart han tagit vägen. Han gör ju en del sånt. Humlan fick också följa med.Fanny (värdinnan) jag, Valora och LinnValo är Fannys svärföräldrars hund som hon vaktar medan de är i USA och hälsar på Fannys pojkvän. Tänk vad mycket ni lärde er om Fanny idag. Efter brunchen gick de andra ner till Löyly och jag åkte hem för att ta Milla på långpromenad. Vid åtta åkte jag in till kontoret för att kolla på Eurovision. Vi har ändå 24 nationaliteter på Bonusway så en Eurovsion Song Contest i det sällskapet är ganska roligt upplägg. Vi skrek, hejade, åt snacks och drack rosévin. Jag hejade på Österrike, tyckte nissen påminde lite om John Legend och sjunga det kunde han. Eurovisionen håller ju nu förtiden på långt in på natten? Hur gör alla barnfamiljer? Mysterium.

Sen blev det söndag och vädret var så vackert att jag stoppade in hunden och massa prylar i vår lilla bil och körde ut till Ingå. Simmade även en hel del. Det är nämligen 17 grader i havet. Yepp, ni läste rätt. Ljuvligt. Klippte även gräset som var superhögt, lagade fishtacos till mig själv och drack detox-te. Hade även fått sheetmasks av Linn som jag tittade på film med innan jag skulle sova. Sommaren är här nu hörni, Förra årets majsommar var i princip den enda sommar vi fick. Så man ska passa på när det serveras.  Här hade grannarna gäster som hade en typ som kom och hälsade på Milla. Morris hette den. Milla tyckte Morris var sådär.
Ljuset.

 

Ps. Bestämde mig även för att det får bli två veckors poddpaus eftersom jag egentligen ska släppa saker på fredagar. Så podden kommer den här fredagen helt enkelt. Ursäkta uppehållet.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.