Random

Bikinikropperiet

Godmorgon! Här står jag och tänker att det är en bra sak att jag inte är en modebloggare. Är varken bra på att ha nya trendiga kläder på mig varje dag eller för den delen se färgglad och relativt allvarlig ut.

Snart är vi dessutom inne i den värsta perioden av shopping-säsongen. Den då man måste köpa en ny bikini (den gamla har säkert bleknat och dött). Usch, usch, usch. Ni vet hur det är när man brottar in sin protesterande vårkropp i ett underligt välupplyst provrum och tränger på sig en färgglad bikini (förmodligen med palmer på). Sen öppnar man lååångsamt ögonen och betraktar vad man trodde var en brun och söt kropp. Nja. Den där bruna och söta kroppen man hängde med i slutet av sommaren förra året har ersatts av en spöklik varelse med päls på.  Hur hände det här?

Tänker att det är okej. Man kan blinka med ögonen snabbt så att det blir som strobeljus. Fast egentligen är det bara att släppa och gå vidare som en känd svensk bloggerska sa till oss på jobbet när vi ville ha ett kvitto som hon inte hittade. Wisdom.
Nu ska jag till kontoret och lansera roliga features. Häj!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *