Helsingfors

There is life in spaceriet

Efter kvällens tacomiddag (suprise) tog vi en kvällspromenad i Arabia och Vallgård. Områden som innan vi flyttade till Berghäll knappt satt en tass i tidigare. Men kolla vad gulligt det är? Smålänningen i mig dör av kärlek till alla ljuvliga trähus. Jag vill ha! En härlig liten trävilla med knarrande trägolv och en lummig trädgård till det. Ja tack. Tänk på det hörrni. Det finns liv även norr om Bulevarden. Jag som föredetta Rödbergs/Ulrikasborgsbo (i åtta år) är ett levande bevis på att det går att byta område utan att bli hipster.

Nu ska jag och Niki leta New York-hotell. Where to stay? What to do? Har ju inte varit i staden sedan 2007 och innan dess 2001. Så på tiden att få hänga lite i ”newan” som svenskarna säger.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.