Landet

Remote officeriet

Dagens kontor är soffan framför brasan iklädd pyjamas med mörkrostat kaffe i koppen. Det är så skönt att kunna jobba ifrån Ingå nu när mamma och pappa är här för en vecka. Så kan jag pyssla med jobb inomhus medan de eldar ris utomhus. Häromdagen råkade i och för sig mamma sätta eld på sitt hår och fick åka till Strand här i Ingå för att klippa bort allt det brända. Som tur blev det bra. Man ska vara försiktig med elden. Vid lunch tänker jag ta en paus och klippa (en annan definition av klipp) klart morgondagens podd med Krista Siegfrids. Tror att ni kommer att gilla den. Känns som att den blev lite rivig.

 Fick nya shepherdtofflor av mamma i present. Mina leopardisar från Lidl var hemska att ha på tassarna. Så tack mamma. Här har ni förresten första skissen på junis resplaner. Ritade en härlig liten tidslinje på ett riktigt papper med en riktig penna. För en tech-dam som jag är det där högst ovanligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.