Landet,  Vintipseriet

Vintipseriet och färgskalor

Isen håller på att säga hejdå för den här säsongen. Känns nästan lite sorgligt efter våra månader tillsammans. Helgerna skidandes på isen och lyckan när ens trädgård plötsligt blir enorm är något jag kommer att sakna. Men hörrni, det är april och livet ska bli lite färggladare än bilderna här under. Grönt, öppet vatten och massa blommor. Tänker ändå att eftersom vi har haft en så himla bra vinter borde sommaren hålla samma kvalité. Men kolla in dagens drönarskörd här under. Nästan som att ha ett svartvitt filter på.

Men idag är det torsdag och det innebär att veckans vintips inför helgen är här. Eftersom det är vår på gång tycker jag att ni ska slå till på en flaska That’s Neiss Pinot Noir Rosé Trocken 2016 som inte bara är himla snygg utan också väldigt god. Bjud dina favoriter på ett glas och skåla över våren! Är du snarare av den åsikten att ett mjukt glas rödvin passar din helg bättre ska du gå för klassikern Zenato Valpolicella Superiore 2015. Veckans vita kommer ifrån Australien och heter Yalumba Y Series Sauvignon Blanc 2016 och passar bra till lördagens räkrisotto. Kanske borde poängtera att jag verkligen inte är någon vinexpert, utan rekommenderar bara sånt jag själv tycker är gott. Puss på er!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.