Inredning,  Landet

Eketeriet

Behövde lite ny förvaring till sovrummet på landet, har en hel del böcker här och mer blir det. Är lite kär i Ikeas ”nya” serie Eket och efter lite om och men blev det två stycken mörkblåa moduler med träben till. Enkla att bygga ihop, roliga att fixa med och jäkligt bra pris. Skojigt nog hade Ikea dessutom 15% rabatt på serien för klubbmedlemmar så kalaset gick på hundringen. Vad tycker ni? Blev det inte bra?

4 Comments

  • Smuli

    Sjuukt snyggt! Vi funderar på den vita med öppna lådor + byrålådor-kombon till lill-rummet, äntligen snygga byråer från Ikea!

    • Lina

      Bra idé!!! Älskar att man kan kombinera med olika versioner av samma serie. Smart. en gråa färgen skulle kunna vara snygg hos er också? Mixa lite?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.