Landet

Godmorgoneriet

Här sitter jag och dricker kaffe i mitt chockrosa underställ (har i och för sig endast ställ i rosa). Niki tycker att jag ser ut som en PowerRanger när jag har på mig denna vintriga ”outfit”. Jag är för lat för att googla vad en PowerRanger faktiskt är men antar att det är en typ iklädd något enfärgat från topp till tå precis som jag. Tänker dra på mig fleecetröjan, termobyxorna och dra mig ut på isen. Dagens plan är som vanligt att åka skidor runt Skämmö. Men det vet ni väl vid det här laget.

Jag tänker att vintern får gärna vara kvar till mitten av april. Sen kan den säga hejdå på en gång och skippa allt vad ”takatalvi” heter. Bättre att göra allt på en gång som min mattelärare sa en gång i tiden. Hej så länge!

Skål!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *