Helg,  Landet,  Podd

Bonnet de doucheriet

Äntligen fredag, den absolut bästa veckodagen. Är verkligen ett fredagsbarn rakt igenom och är till och med född på just en sådan kalasdag. Oh well! Gårdagens Gaijin var som vanligt bra. Känns i och för sig som om jag kan menyn vid det här laget. Ett lyxproblem kan man lugnt kalla det. Idag har jag jobbat och därefter pluggat in mig på dagens intervjuobjekt för podden (spelar alltid in på fredagar). Det var första gången jag skulle intervjua en person jag aldrig träffat tidigare så tror att det var därför jag var lite extra nervös. Konstigt nog gick det himla bra. Hade ett bra flow och personen i fråga var så himla härlig. Kände kanske att jag gick över gränsen vid ett tillfälle med lite väl personliga frågor. Ska fundera på om jag klipper bort det eller behåller, ska dubbelkolla med Sabbe och se vad hon tycker. Min ljudgud (som spelar in ljudet) även kallad Iso H har gett mig ganska ordentliga lektioner i klipprogrammet Studio one. Än så länge är jag en ganska värdelös elev men jobbar på saken. Vad gjorde man innan youtube? Just därför är releasen av första avsnittet en vecka försenat. Men vad gör det.

Igår åt vi provsmakarmenyn på Gaijin med vinpaket till.Mycket gott. Partnermiddagar är ändå lite av den bättre biten med mitt jobb.

Efter restaurangen tog jag spårvagnen hem till mina hoods. Niki hade varit på AW med sitt jobb och låg lite rund om fötterna i soffan. Lite småkul att prata med honom om dagen där och då.

 Idag på studion före dagens inspelning. Gillar verkligen att hänga på Rähinä Studios (var jag spelar in podden). Trevlig ställe, bra kaffe, härliga människor och kylskåp fulla med vitamin well.

Efteråt åkte jag ut till Ingå. Körde via Stockas delikatess och köpte kött och racletteost från disken. Ska ha grannarna på middag på söndag och då måste man ju ha trevliga saker att slänga på ”grillen”.

 Fick äntligen visa pappa Humlan. Det gick ju inte så bra häromdagen eftersom det blåste så hårt. Älskar ändå pappas outfit. Han kör verkligen ”all in” med sin landelook.

Flygarn här häj! Lite fredagssliten men ack så glad. Kolla in detta otroligt vackra horn pappa hittade på isen idag. SÅ fint! Nu funderar vi vad vi ska göra med det. En krok på väggen för seglarjackor föreslog grannen. Kanske en bra idé ändå.

Nu har vi ätit middag och druckit lite vin. Är faktiskt helt slut efter dagens eskapader. Tänker mig en tidig kväll med en semibra tv-serie.

Ha en fin fredag vänner!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *