Landet

Friluftsliveriet

Dagens skidåkning var lite åt det knepigare hållet. Stora delar av snön hade försvunnt sedan sist och ersatts av is. Spåren som vi så vackert skapat tidigare var som bortblåsta och kvar fanns bara isiga skoterspår. Men att. Det gick bra ändå. Milla hittade ett kadaver på vägen som jag fick tvinga henne att gå ifrån. En halvuppäten hjort är ingenting jag vill att hon släpar med sig hem. Man kan ju inte va kräsen som singel tyckte Milla. Smaken är som baken.

Femtio minuter senare var jag färdigåkt. Det blåste så extremt mycket att jag tyckte att det räckte med ett varv. Hade Framgångspodden i öronen. Alltid lika underliga frågor i den podden. Ibland blir man lite sådär. VA?!

Efteråt duschade jag,  åt jag lunch och lyssnade på Fördomspodden. Försökte även fotografera min förlovningsring med pappas nya kamera. Men alltså, det är helt omöjligt att få den att se ut som den ska på bild. Behöver man kanske ett macroobjektiv till det?Gick ut igen och hängde i en rå iskall vind. Blåste nästan bort i all denna vinterstorm. Inga drönarbilder idag inte. Den skulle dö direkt vid en takeoff. Brutalt och dyrt skulle det bli. Ser ändå fram emot att snart få sitta på den här terassen iklädd en vårig tröja och lapa sol. Det hände inte idag. Ingen vårkänsla alls här inte.

Så vi gick in i väntan på våren. Milla körde all in på att inte göra någonting.

Blev inspirerad och gjorde exakt samma sak. Iklädd mitt spontanköp från Lidl som var en inte så vacker lösning på att jag inte hittat mina shepardtofflor.

Nu blir det tacos. Pappa är inte alls övertygad om att dricka vin till. Han tycker att man ska dricka öl. Men jag tänker iskallt vitt vin och tacos är en given lördagskombo. Är ändå ganska övertygande. Så vitt it is.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *