Random

Lately

Mera snö har vi fått på sistone. Ibland har det varit svinkallt och ibland nästan plusgrader. Jag har sprungit i alla väder och alla underlag den senaste tiden. Har vant mig vid att fem kilometer i snö inte känns som fem kilometer på barmark. Helt olika saker. Men är stolt över mig själv hur jag sprungit på ändå. Oavsett -13 eller inte.

Ibland går jag runt i vår trädgård och funderar, planerar och drömmer om var jag ska gräva när snön och tjälen släppt. I slutet av förra året sågade Niki ner tre träd som alla var i dåligt skick och plötsligt fick jag lite mer plan yta, något man blir glad över när man bor på ett berg.

Har levt i stickade tröjor och tights. Aimn är tightsen som gäller i det här hushållet.

Lagat gnocci med tomatsås och burrata. Man steker gnocci i stekpanna ordentligt. Det här med att koka gnocci är ett dumt påfund som ni absolut genast ska sluta med.

Perfekta lördagsmaten när man vill äta något varmt, mjukt och vegetariskt.

Även om jag drömt om vår och sommar så är det något väldigt trevligt med tända-ljus-livet också.

Just det, det här finbesöket skojar man inte bort. Säg hej till Hedda 10 veckor. En golden i sportversion (jaktgolden)

Nikis hundfeber ökade med sådär 100 grader.

Så har vi röstat och fått en ny president. Niki och jag röstade på olika kandidater. Ni kan ju gissa vem som röstade på vem 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *