Random

Träningsvärk, bloggbeslut och helgfrulle

Nej men hallå hallå. Solen skiner, himlen är blå och det är sådär trevligt kallt ute (-3). Dessutom har jag fått förvånansvärt mycket gjort idag. Hurra! Så tar en paus från alla interna system och hälsar på här. Idag är dagen som jag måste bestämma mig om jag ska behålla den här bloggen eller inte. Ser ni det här inlägget imorgon så betyder det att jag har bestämt mig för att vara kvar ett år till. Behöver nämligen betala bloggens alla kostnader idag (domän och hosting). Hade egentligen tänkt lägga locket på, men efter en lunch med min svägerska Hanna valde jag att fundera vidare. Skriva lite och se hur det känns.

Så nu skriver jag lite till och ser hur det känns. Känns det kul?



På tal om att känna saker körde jag två pass i rad med Sandra Fribergs youtube igår. Ett med Kettlebell och ett med minibands-pass. La även till ett 10 min core på det. Det känns i kroppen idag. Aj. Måste verkligen rekommendera hennes kanal. Så enkla, snabba och bra pass att göra när kidsen somnat eller under lunchen när man jobbar hemifrån. Man kan dessutom välja nivå, lägga till tyngder osv om man vill.

Vårt hemmagym numera består av Motionscykel, Situpbräda (heter det så?), diverse hantlar, minibands, kettlebells, stepupbräda och mattor såklart. Börjar ändå arta sig. Drömmen hade väl varit ett löpband, men det behöver vara lätt vika ihop och förvara. Tänker inte vara en sån som har träningsredskap framme som någon form av inredning. Det går icke!

Ett av mina nyårslöften för i år är att återinföra helgfrukosten. Våra barn har börjat vakna sådär 9:ish på helgerna, vilket gör att vi inte längre behöver turas om att ha sovmorgon. Istället kan vi alla gå upp samtidigt och laga en pangfrulle. Så mycket trevligare än den där gröten man skvätt fram 07:00 en lördagmorgon. Firade med att nattjäsa havrefrallor. Så glad över att vi äntligen är här.


Det var det hela. Nu ska jag återgå till jobberiet och efter det glida ner längs Alexandersgatan för en klassisk AW med min kära vän Jonski. Hejsvejs!







2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *