Random

Vildt

Söndagkväll. Niki är hemma igen, båda barnen sover och klockan är vad den nu är. Så där som det nu brukar vara när sommartiden gjort en comeback. Klockan är si, men egentligen är den så. Tar ett tag innan man hänger med i svängarna.

Barnen och jag har haft en mysig helg ihop. Vi har varit på playdates hos kompisar, byggt med lego, haft filmkväll och besökt Stadens Liikuntahulinat (oklart vad det heter på svenska). En sporthall som är dedikerad 100% för barn 0-9 år några timmar varje söndag förmiddag under vintern. Studsmattor, bollar, cyklar, mattor, rörelsebanor, allt som är kul när man är liten. Synd att det var sista gången för den här vintern som det ordnades. Enligt Helsingfors stad är det nämligen vår nu. Så att ni vet. Tror inte vädret fick den memon. Sånt.

Niki har just packat upp sin resväska och jag håller på att packa min. Imorgon åker jag till Köpenhamn för att jobba på plats med mina kollegor för några dagar. Ska bo på Guldsmedens hotell och leva det danska livet. Blir mys. Vi hörs därifrån.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *