Random

Tre bilder från veckan

I måndags gick jag och Niki i sällskap av Ylva och Matthias på Future Islands konsert i Berghäll. Vi har haft biljetterna i evigheters evighet och datumet har ändrats två gånger sedan inköpet (hej covid). Men nu äntligen blev det av. Gaby tog hand om barnen under tiden som vi dansade och drack öl en måndagskväll. Tack för hjälpen, Gaby.

På vägen hem från jobbet köpte jag det senaste numret av Vouge Scandinavia. Man måste ju älska förpackningen numret kom i. Min kärlek till Svenskt Tenn växer sig större och större ju äldre jag blir. Skulle kunna bränna en förmögenhet i den butiken. EN FÖRMÖGENHET.

Så har jag försökt vara lite preppy hela veckan. Man kan ju passa på att vara lite mer välklädd när barntassar inte kladdar på en i samma utsträckning. Jag skriver ju inte så hemskt mycket om mina barn i och med deras egen integritet. Känns inte okej att berätta om personlig utveckling, svårigheter eller annat som berör deras personligheter efter att dom fyllt ett.

Men tänker att jag ändå kan skriva i och med att det inte är något direkt ovanligt. Att 2,5 års ålder är en otroligt utmanade period för en som förälder. Ena stunden är allt bra, nästa är allt nejnejnej. Att ha hittat sin egen vilja gånger tusen gör ju varje litet steg man ska göra under dagen till en fight. Mitt bästa trick är att förvandla allt jobbigt till lek. Men ibland går inte det heller. Så ni andra föräldrar där ute som också har småbarn som vill göra allt tvärtom. Kämpa kämpa <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *