Random

Fem frågor

Favoritfärg?
En fråga jag alltid tyckt är lite svår att besvara. Det går liksom i perioder. Just nu är det helt klart grönt. Vill ha gröna möbler, kuddar, kläder, lakan. Allt i grönt. Vi byter (som jag tidigare skrivit om) fönster och dörrar om någon månad i huset. Gissa yttedörrens nya färg? Hehe. Grönt är skönt.

Nästa resemål?
Räknas Korpo? Nej, men vi har inga resor inplanerade. Jag ska på en jobbresa till Köpenhamn i augusti, men det är väl det hela? Ärligt talat så lockar inte resande mig alls i det här skedet av livet. Kan liksom inte sova i samma rum som båda mina barn mer än en natt. Ingen sover ordentligt. Dom bara väcker varandra och sen är det disco (kul vi hade på SiljaLine). Dessutom, flygplan med en 2,5 åring som inte ens kan sitta ner och äta upp sin mat. Fy vad jobbigt. Svettas bara är jag tänker på det. Vi kommer absolut att resa mer. Men inte just nu. Tror inte det blir kul för någon.

Årets dyraste inköp?
Inköp och inköp. Men kanske vår nya volvobil som vi får i december? I och för sig en leasingbil så vet inte om det räknas som ett inköp? Ska göra allt i min makt så att Bernie inte ritar en ”brandbil” på den med en sten. Puh.

Vad ser du fram emot just nu?
Först och främst att Niki tar lite semester. Men sen är jag väldigt peppad på att börja jobba igen. Jobba med något som jag verkligen vill göra. Fick till och med skriva min egen arbetsbeskrivning och det gör ju att jag får pyssla med sånt jag är bra på. Sen är jag lite nervös för det här med att vara två heltidsarbetande föräldrar med småbarn. Det har jag inte gjort tidigare och det är ju som att ha två heltidsjobb. Meeeeen, det ooordnar sig.

Drömmer du om just nu?
Skulle gärna hänga med min man en helkväll på stan plus hotellnatt, antingen i Helsingfors, lite utanför eller Tallinn. Det krävs ju att någon annan har barnen men å andra sidan är det kanske på tiden att vi skulle få göra något utan dom (föda barn räknas ej). Får väl kolla om Gaby eller mina föräldrar skulle våga ha två tokungar för en natt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.