Listor

Lördagslistan

Helgens planer?
Fredagen var vi bara hemma. Åt tacos, drack rosé och funderade på färgval till våra väggar. Idag ska jag fika med en kompis som jag inte sett på evigheter. Efter det ska hela lilla min familj på födelsedagsfest hem till min kompis Eva som fyller 30+nånting (vi har slutat räkna). Imorgon ska jag laga söndagsmiddag och Nikis två systrar med familjer kommer hit och hänger. Blir mys.

Något du bryr dig extra mycket om just nu?
Världen, politik och Ukrainska befolkningen.

Något du inte bryr dig om?
Mello. Gillar Eurovision, men det där utdragna spektaklet som Sverige sysslar med innan har jag noll intresse för. Gäsp.

Konstnär du just nu gillar.
Jenni Vakkilainen.Kaffet du dricker?
Zoegas Skånerost. Som alltid.

På inköpslistan:
En stor matta till köket. Tänker att den får dölja var det en gång i tiden stått en vägg.

En bra meme?


På menyn?
Antagligen födelsedagstårta och skumpa. Imorgon tänker jag mig en klassisk lasange.

Humör?
Bra. Lite sliten efter nätter av sömnskola, MEN Louie sov sitt livs första hela natt inatt. Förstår ni känslan? SÖMNSKOLAN funkar, man måste bara kämpa på. Så glad och så mycket piggare.

Några nya lärdomar?
Emma lärde mig igår när vi hade fredagshäng att det finns olika typer av längdskidor. Förstod inte alls vad hon pratade om när hon efter att ha berättat att hon just åkt skidor på isen funderade på att ta fram sina andra skidor (märkligt namn på dom, kommer inte ihåg). Skidor som var extra bra på skaren. Förstod ingenting. Vadå två par? Va? Så fick hon förklara olika stilar, vallande och att skidorna ska fastna. Hmm.. En helt ny värld som Aladdin sa.

Sist, men inte minst. Vintips?
Har ni inte hunnit riva av rosésäsongen så är det dags nu. Jag gillar ju den här. Men känner du hellre för en budgetvänlig BIB så är den här faktiskt ganska nice. Gött om man inte orkar släpa flaskor.

Ha en fin fortsatt helg kära ni.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *