Random

Veckan

Hallihallå. Lite bättre ordning på bloggen börjar det bli, även om jag har en hel del kvar att jobba med. Har aldrig byggt ett WP-tema från scratch tidigare och det är ändå ett projekt, minst sagt. Så ja, liiite tid har det tagit.

Jag tror hur som helst att jag äntligen fått upp hastigheten på Lineriet.com även det ännu saknas vissa element (vill du kommentera ett inlägg i nuläget så tryck på rubriken) och en footer. Men ja, ändå kul att få bygga om den här bloggen helt från början. Hoppas ni gillar den.

Annars är vi nästan inne på fredag (om tre minuter), så tänker att vi blickar tillbaka på den här veckan.

Har ätit frukost VARJE dag. Rekord för mig.

Sen har jag som vanligt hängt väldigt mycket med den här personen. Glad, gladare Louie. Han är så rolig just nu. Stor som bara den men otroligt social. Sover, äter och tar sig fram genom att åla och framförallt rulla. Bernie kröp redan för länge sen i den här åldern. Louie kan stå på alla fyra och gunga, så kanske att han löser gåtan snart. Ska även till Barnsjukhuset med honom imorgon för att fortsätta undersökningen av hans lungor. Hoppas att vi kan få en lösning på rossladet snart. Skulle vara så skönt med en bebis som andas som han ska.


Hade även planerat att sluta nattamma den här veckan, men än så länge har det inte hänt. Kommer ihåg vilka horror-nätter det var med Bernie när nattammadet skulle avskaffas och det är kanske därför jag bara prokrastinerar bort det hela. Borde bara dra av plåstret. Gah! Ge mig styrka.

Och så har det ätits väldigt mycket sallad i olika konstellationer.

Den här med grillad kyckling, kål i olika former, avocado och picklad rödlök var fräsch.

Skulle gått på AW på stan med Jonski, men någon hade blivit exponerad (inte jag) så vi tog en såndär 2020 AW a la Zoom. Himla mys ändå att dricka vin och snacka skit med en favorit utan att behöva stressa hem till barn och grejer. Hann ändå avhandla det mesta som vi behövde.

Sen började jag bygga om den här bloggen och passade på att ta lite nya bilder på mig själv. Självutlösarn hörrni, den kommer man långt med.

Så idag då, torsdag. Niki kom hem från sitt nya kontor och skulle direkt på bolagsmöte med vårt husbolag. Men han var även gulligast i världen och hade köpt hem nya tulpaner, rödvin och lösgodis till mig. Han vet minsann vad som gör mig glad.

Så här är jag nu. Bygger blogg, dricker ett glas rödvin och försöker lista ut hur jag ska få en jäkla ”kommentera-knapp” på plats.

🙂

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *