Att se på

Har ju lite dåligt samvete här nu när jag lämnat er med ett inlägg som kanske inte var så peppigt. Men att, orka vara peppig hela tiden.

Skriver det här från min iphone, vi har ju bara en dator kvar i hushållet sen Niki slutade jobba (min) så här kommer det kort och koncist.

Se:

The Gilded Age (hbo)

Än så länge endast ett avsnitt. Men en ljuvlig serie från skaparna av Downton Abbey om societeten i New York vid slutet av 1800-talet.

The Puppet Master (netflix)

En dokumentär om en conman i Storbritannien som lurar människor under decennium. Skrämmande och välgjord dokumentär. Blev dock lite förvånad när det tog slut. Vill ju veta mer, vill att barnens mamma ska komma tillbaka. Nu tack.

Det som göms i snö (arenan, säsong två 28.1)

Välgjord deckare av GW med Robert Gustafsson i huvudrollen. Första säsongen är inspirerad av Tomas Quick-fallet och den andra säsongen av Kapten Klänning. Sevärt.

Dopesick (Disney+)

Jäkligt bra serie om opiodkrisen och USA:s elakaste familj, The Sacklers. Åh så bra och skrämmande. Se!

Så svårt att skriva det här från telefonen. Men att snart har vi säkert mer än en macbook i familjen igen. Bild från vårt coronanyår.

2 svar

  1. Alltså… jag bloggade endast från mobilen i kanske 7 år? 😀 Kanske därför jag tröttnade haha. Men kämpa 😘 Ses nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.