Random

Uppdatering från sjukstugan

Hallå där. Jag är inte så kaxig idag. Båda barnen testade negativt för covid så än så länge är det bara Niki som är positiv. Däremot verkar vi alla i tur och ordning åkt på kräksjukan och just nu verkar det vara min tur. Mår otroligt illa och har feber. Betalade just räkningar och skriver den här lilla uppdateringen och det bara det känns som att bestiga Mount Everest. Fy.

Bestämde mig just för att sova på nedervåningen inatt med Louie. Förra natten mådde både Niki och Bernie dåligt och Bernie ville inte sova ensam, så han sov mellan oss. Louie däremot har börjat med någon form av brandtal mitt i natten. Så han lallade på högt mellan 03:00-05:00 och höll samtliga vakna. Han liksom snackar, ylar och sjunger superhögt. Till och med Bernie satte sig upp blängde på honom och sa schhhhh.

Så tänker att en natt med separata sovrum kanske är vad vi alla behöver. Så om Louie vill ha party inatt igen och jag spyr så kan vi kolla på TV medan dom andra sover. Smart tänker jag. Vi ska se.

Nä, nu måste jag ligga ner. Mår verkligen piss.

Bonusbild på Louie och Ally från förra veckan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *