Random

Helgen vecka 49

Ännu en helg har flutit snabbt förbi. Lite som hela det här året. Poff sa det, och plötsligt måste man börja tänka till igen varje gång man skriver vilket år det är. Brukar vara där i april någon gång man fattar att sista siffran på årtalet har bytt. Hur som helst. Niki och Bernie var på party under lördagen medan jag och Louie var hemma och vilade. Eldade brasa för att hjälpa vårt eluppvärmda hus med rörligt kontrakt lite på traven. Elpriserna har ju inte varit något man direkt njutit av senaste veckorna. Men som tur är att elda i brasrummet mest av allt bara mysigt.

Mådde ändå såpass bra under hela lördagen, feberfri och allt att jag kände för ett glas vitt vin på kvällskvisten. Vin och en ny ljudbok i öronen. Då klagar man inte. Har just gett mig på Evelyn Hugos sju äkta män av Taylor Jenkins Reid från Bookbeat. En sån där riktig jäkla feelgoodroman som man drömmer om att ha i solstolen på semestern. Handlar om en ung journalist i New York som får chansen att berätta en gammal hollywoodstjärnas livshistoria. MYS!

Så blev det söndag och den tredje advent. Mornarna just nu är lite av ett mörker, så då passar det ganska bra att börja dagen med att tända ljus.

Kände mig pigg och glad. Svirade om till glittrig kjol och lockade håret för att gå på julparty.

Till Nikis mamma Gaby som hade fixat julfest till alla i familjen som befann sig i stan. Vi firar varannat år med Nikis familj och varannat med min. I år firar vi med min och Nikis familj kommer även alla vara utspridda. Så det här var väl lite som vår gemensamma jul. Gaby bjöd på skumpa, blinier, soppa, tomtegröt och äppelpaj och päronhalvor.

Kidsens ljudnivå låg som vanligt på en lätt tinnitusvarning. Konstigt nog så vänjer man sig efter ett tag.

Avslutade med att spela julklappsspelet med alla barnen. Kan väl säga att det gick lite sådär. Men hej, A for effort. Tack för superfint fixat Gaby.

Sen rullade vi hem tillbaka till ön och jag kikade på senaste avsnittet av Bonusfamiljen. Förfärade mig i vanlig ordning över hur jobbiga alla karaktärer är. Lite som Succession, man gillar verkligen ingen.

Slut på sjuk-och-jul-helg.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *