Random

It’s friday again

Tänk att det är fredag igen. Poff sa det och så blev det helg. Förra helgen hade vi nästan minutprogram. Middagar, playdates och annat kul som avlöste varandra. Känns därför ganska skönt att inte ha en enda plan för de kommande dagarna. Köra lite manjana manjana och klä sig i mjukisar från morgon till kväll.

Idag blev Louie dessutom tre månader gammal. Tänker skriva mer om hans utveckling på måndag efter att vi varit på rådgivningen. Så sjukt att den lille pojken bara är tre månader gammal men klär sig i samma kläder som Bernie gjorde vid sju månaders ålder. Hej storlek 74. Vad hände där?

Nu ska jag återgå till The Mornings Show säsong två. Ha en fin kväll hörrni.
Idag för en vecka sedan var jag på ”Halv åtta hos mig” hos Fanny. Ah det myset.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *