Random

Fem frågor

Om du hade vunnit 100.000€ vad hade du köpt då?
Hade köpt konst, så mycket konst. Det vet ni kanske inte om mig, men när jag slösurfar så dreglar jag mest över konstnärers verk som jag gillar, både mer etablerade men också amatörkonstnärer jag fått en dille på. Utöver konst hade jag köpt en Nimbus 26,  slipat om stavparketten som ligger under vårt Timberwise-golv och sen åkt till Sydafrika med hela familjeni en månad.  Sen skulle nog pengarna vara slut. Ungefär så.

Om du skulle dö imorgon, säg en sång du vill spelas på din begravning. 
Anna Ternheims version av Shoreline.

Bästa vinet just nu?
Köpte det här till mig själv när jag just fött barn. Drack ett glas per kväll i några dagar och det var så jävla gott.

Go-to-rätten?
Spaghetti och köttfärssås. Finns det på riktigt något bättre? Jag tror inte det.

Vad tränar du?
Just nu ingenting annat än knipövningar, hållning och promenader. Planen är efter att jag varit på eftergranskningen (läkarchecken man gör ett visst antal veckor efter förlossningen) börja som resten av hela svenska folket spela padel. Mest för att det är en sport man kan hålla på med fast man är totalt värdelös, men också för att det är social aktivitet så kan man passa på att umgås samtidigt. Dessutom har min kompis Hilles företag Aimn Sportswear nu kommit ut med en tennis/golf/padel-kollektion och man är ju liiiite tänd på den. Sen tänkte jag testa på det där hemmagymet Niki skaffat sig på nerevåningen. Cykla och titta på film verkar i alla fall gå hem hos honom.

2 Comments

  • Emma

    Hej! Här finns en annan som älskar slösurfa på konst. Kan du inte berätta mer om dina top 5 favorit konstnärer. Hur du råkat hitta dem? Vem är konstnären bakom er tavla på bilden?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *