Korpo,  Landet

Sommaren 2021

Tror aldrig att jag har tagit så få bilder som den här sommaren. Att ha två barn gör att man lätt glömmer bort att dokumentera livet. Men en del har jag ändå fått med, trots allt. Så här kommer slutet av juli i bildformat. Har varit i Ingå sex nätter allt som allt och hängt med min familj. Här har vi mina föräldrars nya bebis Ally. En röd liten gullig tollare. Förutom mina föräldrar har även min syster Johanna och min moster Görel varit på plats. Mys. Bernie ÄLSKADE Görel.  Åt i vanlig ordning väldigt god mat och drack en del vin. Så som man gör i min familj.  Vaknade upp till vackra mornarSåg på när min syster gjorde yoga Åt mer matoch  drack mer vinMina föräldrar och lilla LSen körde vi ut till Korpo igen och det gick bra den här gången också.  För att hänga med vår andra familjMoi! Jag, Niki, Nikis bror Seba och hans fru Linda, Nikis syster Hanna och Nikis mamma Gaby och allas barn. Mycket action! Linda serverade drinksApprerol är ett starkt sommarteckenAhhhSkål! Bild tagen av Elliot sju år.Även  i denhär familjen äter man gott och dricker vinHär spelas det även tennis i miniformat.Annars jagar man mest sina barn. Så som det ska vara. Fin sommar i gott sällskap.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *