Hem

Framsidans terrass

Nejmen vad trevligt. Vår nedre terrass på framsidan har blivit med möbler och blommor. Äntligen. Stolarna som är beigea kommer från Ikea och heter Skarpö. En födelsedagspresent till Niki från hans mamma. Tack Gaby. Mattan kommer också från Ikea och heter Lydersholm, bordet är en av våra pallar från baksidan, blommorna är från handelsträdgården bredvid, kuddarna från Hemtex och krukorna från Tokmanni. Hurra! Alkoholfri Happy Joe äppelcider. Min vanliga Go-to-drink som gravid.  Nu ska det bara till lite ljusslingor och annat smått sen är framsidan klar!

 

Ps. Vår 1,5 åriga Bernie låste ute mig och Niki på balkongen tidigare ikväll. Helt sjukt hur han flyttade stolen som stod mot dörren, drog igen dörren och drog ner handtaget. Allt det här på några sekunder. Kvar stod Björnens föräldrar utan telefon och nycklar och var helt förundrade (ingen av oss stressade upp sig). Niki fick klättra ner för balkongen springa över och plinga på hos vår granne som hade vår extranyckel. Så det löste sig. Tur det. Men ja, man slutar ju aldrig förvånas över vad Björnen kan hitta på. Antar att vi bara sett början.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *