Helg

Ännu en marshelg har passerat

Det här blir ett riktigt kort helginlägg. Vi gjorde nämligen absolut ingenting. Höll oss mest inomhus på grund av det stormiga vädret och umgicks inte med någon annan än oss själva. Vi fick in corona i familjen förra veckan och även om vi inte officiellt har blivit satta i karantän och även om vi i vår lilla familj var negativa så tog vi några extra dagar utan umgänge för säkerhets skull. Lilla B var ju dessutom snorig hela förra veckan, så corona eller inte corona så är det inget man inte smitta vidare. Nu har det i alla fall gått två veckor sedan vi senast träffade en numera coronapositiv och i och med att B är frisk igen återgår vi till en normal dagisvecka.

Som plåster på såren efter en stormig helg har vi nu några dagar med sol framför oss. Kanske det är nu det händer?Färgläget här hemma har inte kommit vidare. Funderar nu på om vi ska testa något lite annat också för säkerhets skull. Tänker NCS-1203-Y19R. Liksom beige. Ska åka och köpa lite fler tester. Man vill ju vara säker på sin sak innan man målar om ett svinstort rum där 90% av vår vakna tid spenderas. Avslutade söndagkvällen med ett långt bad framför Quiz, en tv-serie i tre delar om en historia på 90-talet då Who wants to be a millionaire uppkom i UK. Finns på svenska TV4Play.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *