Listor,  Random

En lista

Något som irriterar dig just nu?
Hehe. Hade ju ett irriterat inlägg i söndags. Fortsätter jag i det spåret så tror ni ju att jag inte gör något annat. Men okej, slaskvädret vi hade i helgen är väl lite oskyldigt att irritera sig på?

Vad är det första du gör på ett hotellrum?
Börjar oftast med att kolla in utsikten, därefter badrummet, minibarens utbud och sen brukar jag slänga mig på sängen. Den ordningen.

Vad har du alltid i din kyl och ditt skafferi?
Ägg, parmesan, kaviar, gurka, mjölk, ost, smör, senap, vin, öl, bubbelvatten, lök, potatis i kylen. Pasta i olika former, ris, bröd, kaffe, bakgrejer, klämmisar, välling, kryddor, ärtsoppa i skafferiet.

Vem är du i videomötet?
Är dagligen i flera olika videomöten och var det även flera år före pandemin. Är därför exakt samma person i videomöten som i verkliga livet. För min del har det ingen större skillnad. Jobbar på samma sätt nu som då 🙂

Hur ofta kissar du?
I vanliga fall (ogravid) kanske tre gånger per dag? Morgon, när jag kommer hem från jobbet och innan jag går och lägger mig?  Som gravid kanske sex/sju gånger per dygn? 

Din mest använda emoji?
? – Går att använda till allt
? – Funkar bra i dessa tider
?‍♀️ – Typ


I-landsproblem just nu?

Att Finnair har flyttat på mina flygbiljetter till jobbiga tider. Innan gick mina flyg mitt på dagen, nu är dom flyttade en dag framåt plus 07:30 på morgonen. Mitt barn är inte ens vaken 7:30 på morgonen. ?‍♀️

Du får välja en godissort i din godispåse endast. Vad blir det?
Just nu älskar jag klassikern Dumle. Så bra godis! Alla rätt.

Listan lånades av Sandra Beijer som lånade den från Egoina.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *