Mode

Nytt i garderoben

Min kompis Hille startade tillsammans med sin vän Tekla Aimn Sportswear 2014 efter att själva tröttnat på att de aldrig hittade träningskläder som dom gillade. Idag säljer företaget till 160 länder och omsätter 120 miljoner kronor. Så coolt.

Jag har varit en Aimn-kund sedan första kollektionen 2014 och har genom åren köpt på mig en hel del. Jag gillar Aimn för att de är så otroligt sköna, fantastiskt snygga, aldrig är genomskinliga och så håller dom jäkligt bra. Det finns liknande konkurrenter till Aimn som genom åren levt på att kopiera deras koncept med både mönster och marknadsföring. Bakom kopiorna hittar man alltid en liten grupp män. Aimn är skapat av kvinnor för kvinnor. DET gillar man.

Häromveckan hjälpte jag till med en liten teknisk detalj vid Aimns Finlandslansering och efter det blev jag med två par nya tights. Här har vi tillskotten.

Först och främst har vi de här fantastiska svarta ribbade gravidtightsen. Sitter som en smäck och har bra med utrymme för att magen ska kunna växa till sig. Jag lever ju i tights största delen av dygnet och de här lär bli min uniform under resten av graviditeten.  Som en andra hud. Ursäkta lappen som hänger ut där bak på min Lindex-topp. Tänkte först redigera bort den men sen lät jag den vara kvar. Man ska vara försiktig med hur man förändrar verkligheten hörrni.  Tightsen finns även i beige och jag är lite sugen på att beställa dom också. Hundra poäng till dom här. Ett måste som gravid.  Sen blev det ett par normala tights med hög midja som jag kan ha efter att fisen kommit till världen. Känner ni mig, så vet ni att jag har en grej för leopardmönstrat. Pantertant är meningen med livet.  Även om det här inte är gravidtights så får magen bra med plats trots den höga midjan. Lär kanske inte funka om några veckor, men nu går det. Gillar höga midjor på tights, som liksom håller allt på plats.  I och med att det här inte är ett samarbete har jag ingen kod att slänga ut till er. Jag fick däremot en kod att ge till mina kompisar med 25% på ett helt köp. Den funkar för tio personer och ger inte mig något. Men vill du bli med tights (eller annat snyggt) så lämna en kommentar och glöm inte att skriva din email under fältet för det så skickar jag över koden per mail. PUSS!

14 Comments

 • Jasmin

  Åh Ja! Snygga OCH bekväma gravidtights!! Har provat, köpt och beställt men helt missat att Aimn har. Tycker de flesta andra varit rätt obekväma och osköna. Så om du har en kod överlopps tar jag gärna emot en. ?

 • Emma

  Aimn är helt fantastiskt, har också köpt deras kläder sedan jag hörde om dem 2015 i stockholm. Nu består typ halva min garderob av deras kläder hehe. Om du har kvar en kod att dela med mig, skulle jag gärna använda den för att köpa deras sneakers som jag kollat på en tid 🙂

  • Lina

   Wow, du har ju hängt med länge du också på resan. Kul att du också är ett fan av produkterna! Är själv lite sugen på deras sneakers. Ser ju så sköna ut. Om du köper dom, berätta sen hur dom är. Kanske också slår till. Har nu skickat koden. Hojta till om den inte kom fram 🙂

 • Cia

  Jag har länge funderat på att prova tights från Aimn, då min garderob nu främst består av noppiga gravidtights som hängt kvar efter mina graviditeter… Så jag tar gärna emot en kod om du har kvar! Roligt också att Aimn är grundat av två unga svenska tjejer, det visste jag inte. ☺️

 • Alex Petrovic

  hej! Verkligen snygga tights! Något som jag garanterat vet min tjej skulle gilla, har du någon kod över som du kan dela meed 🙂 ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *