Listor

20 frågor-listan

En lista kan man alltid kicka in för att få lite fart på bloggen. Nu när lilla B börjat dagis och jag har börjat jobba 80% har jag än så länge inte riktigt hittat den där tiden på dygnet som är bloggens. Målet för den här veckan är att slå mig ner en kväll och endast fokusera på den här bloggen. Ska jag bygga om den? Hur ofta ska den uppdateras? Vad ska den innehålla? Har ni några tankar om det här (hur ofta och innehåll) får ni gärna kommentera.

Så länge tar vi en klassisk lista som jag googlade fram här under lunchen.

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till
Vi har ju vårt andra ultraljud den 12.2 och då vet vi om det är en flicka eller pojke. Har flera flicknamn men inte ett enda pojknamn. Precis som förra gången. Tänker att jag håller på namneriet lite till.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Gud, tycker att jag har svarat på den här frågan tidigare? Måste vara en gammal lista. Om man verkligen måste välja ett av dessa så väljer jag det senare alternativet.

3. Har du bra självförtroende?
Ja, för det mesta. Men klart att det sviktar ibland och så har det fått ta en hel del mer eller mindre brutala smällar.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
– Göra klart sovrummet (det är nu färdigmålat men saknar en del detaljer)
– Betala min kreditkortsräkning 🙁
– Ta tag i bloggen. Nytt utseende, nytt driv

5. Beskriv ditt drömutseende.
Hår som aldrig är torrt och hud som alltid är slät och glad.

6. Vad skulle du vilja heta om du föddes som det motsatta könet?
Hmm… kanske jag skulle kunna vara en Oliver? Vad tror ni?

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Två par skor och en leksak från Aarikka som man hänger på vagnen finns kvar .

8. Varför har du just den profilbilden på Instagram?
Var tvungen att gå och titta vad jag har för profilbild. Jag tror att jag bytte till den efter att Niki tyckt att han varit superkul och satt en kamouflerad bil som min profilbild (där han även klippt in mitt huvud i framsätet). Bytte då till den första selfien som kom upp. Bättre än en bil.

9. Vad väljer du, Max eller McDonalds?
Vi har ju lite dåligt med Max i det här landet, men hade  vi haft Max hade jag valt Max. Hade frågan gällt MCdonalds vs Hesburger hade jag valt Mcdonalds. Avskyr Hesburger och deras ”vi dränker allt i majonäs”. Inte nice.

10. Hur uppvaktar man dig?
Blommor blir jag glad av och vin då. Fast inget vin för mig just nu, men blir ändå glad när jag får vin. Bra sådant som jag kan lägga på hyllan i väntan på sommar och post pregnancy. Bland annat ligger en superduperfin amarone där nu och chillar. Ser fram emot att öppna den i gott sällskap i vår trädgård när grillen går varm en sen julidag. Annars gillar jag att bli uppvaktad när personen som uppvaktar mig har tänkt till. Fick till exempel ett pussel av Sabbe och Ylva med min favorit-pusselkonstnär. BLEV GLAD!

11. Har du rykten efter dig?
Inte vad jag vet? Har ni hört något?

12. Din absolut sämsta egenskap?
Kan döma lite för snabbt. Plus att jag är lat också. Men försöker komma på om lat bara är något jag har fått för mig att jag är eller om jag på riktigt är lat. Ska fundera lite till.

13. Din bästa egenskap?
Jag är en fantastisk fixare och så är jag positiv.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Om man vill.

15. Har du kysst en kompis?
Det hände säkert under de glada gymnasietiderna.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Jag har haft. När jag och Niki träffades bodde jag här och han i Norge. Jag flög dit ofta och han hit. Däremellan umgicks vi dagligen via skype/whatsapp. Lite på ett år distansade vi innan Niki blev klar pilot och flyttade in i min lilla etta på Fredriksgatan. 21 kvadrat stor. Det var trångt. Misstänker att distansförhållande inte är riktigt lika härligt sen rona började härja.

17. Hur lång är du?
169,5

18. En vacker person?
Bernie! Vackraste som finns.

19. Ett boktips?
Tänker tjata lite till om Lucinda Rileys serie om de sju systrarna. Otroligt mysigt och härligt att läsa när man befinner sig i en pandemivärld. Älskade alla sex. Måste börja en ny bok så att jag kan tjata om något nytt.

20. Bäst just nu?
Att elektrikern lyckades laga all golvvärme i hela vårt hus som var sönder när vi flyttade in (det kunde man kanske ha berättat för oss). Varmt badrumsgolv efter en månad med kallt är life!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *